COVID-19 har lige skolet en flok universiteter

Colleges fik en skolegang i virologi denne uge. Efter at have ignoreret anbefalinger fra den lokale sundhedsafdeling om at afholde virtuelle klasser i efteråret, University of North Carolina i Chapel Hill startede klasser i August 10, personligt. Inden for en uge, med udbrud spredes på campus, skolen brat flyttet til online-læring. En dag senere, også overfor et udbrud, gjorde Notre Dame det samme.

Det græske kor, der synger” hader at sige, at jeg fortalte dig det ” i det fjerne? Det er folkesundhedseksperter, virologer og andre eksperter, der gentagne gange har advaret om, at det er en dårlig id.at proppe en masse mennesker sammen i tæt bo-og arbejdsområde under en pandemi. De advarede også om, at colleges ville forsøge at bebrejde studerende for udbrud på campus, i stedet for at eje op til hullerne i deres genåbningsplaner. Nu, det sker en S godt.

Hvorfor Kassandras kor? Fordi de ved, at virussen ikke er interesseret i uddannelse. Eller campus grænser. Eller økonomien. Det er en virus. Pointen med dens eksistens er simpelthen at fremme sin egen eksistens. Vi kan ikke overbevise det om at gå væk, fordi skolen er vigtig, uanset hvor meget vi prøver at overbevise os selv om, at vi har den evne.

Hvad vi kan gøre, er løbende at tilpasse sig det væld af nye oplysninger, som vi lærer om denne virus. Nogle af disse oplysninger er de samme som i begyndelsen: undgå skarer, se sagsnumrene i dit område. Meget mere af det har ændret sig dramatisk i løbet af de sidste par måneder. Det kan være svært at holde styr på denne firehose af information, især fordi vores hjerner har tendens til at hægte sig på de første stykker information, vi indsamler – et fænomen kaldet forankring bias.

Udfordring af dine egne tætholdte overbevisninger og antagelser er noget, der sker meget på college. Nu sker det bare med colleges.

Det er meget sandsynligt, at vi fortsat ser disse gynger i politikker ikke kun i skoler, men på arbejdspladser, biografer, restauranter og fitnesscentre, da dette fortsætter med at udfolde sig. Men på samme tid lærer vi fortsat bedre måder at reducere spredningen, indtil vi helt kan stoppe virussen.

Her er hvad andre mennesker talte om i sidste uge:

Forskning
Denne tra :lers træk: bevis for, at antistoffer blokerer Coronavirus
Tre sejlere med antistoffer fangede ikke coronavirus i løbet af deres tid på en fisketra .ler ramt af et COVID-19-udbrud. Det er ifølge en tidlig version af en undersøgelse, der blev sendt online i denne uge. Resultaterne er spændende for forskere, der studerer coronavirus – antistoffer-men undersøgelsen er ikke formelt gennemgået af eksterne eksperter, og dens konklusioner kan ændre sig i fremtiden. (Apoorva Mandivalli / The Ne)York Times)

Coronavirus er i luften. Sådan får du det ud.
“Der er ingen helt sikre indendørs miljøer under pandemien,” skriver Brian Resnick i Vo.. Virusen kan hænge i luften, især i dårligt ventilerede rum. Og selvom der ikke er helt sikre indendørs rum, er der måder, vi kan forbedre ventilationen inde i vores bygninger. Vi har faktisk vidst, hvordan man bygger sundere bygninger i meget lang tid – vi har bare ikke gjort det endnu. (Brian Resnick / Vo))

Udvikling
FDA godkender COVID-19 spyttest, der er afprøvet i NBA-boblen
En spytbaseret COVID-test, der blev prøvet i NBA, blev godkendt af FDA denne uge. Testen sigter mod at være hurtigere og billigere end de mere almindelige næsepinde, der i øjeblikket bruges over hele landet. (Nicole Wetetsman / The Verge)

PFI Ander og Biontechs foretrukne Covid-19-vaccine har færre bivirkninger end deres første
Tilbage i juli meddelte PFI .er og BioNTech, at de var klar til at starte et stort forsøg med en coronavirus-vaccine. Men det var ikke den vaccine, de oprindeligt havde planlagt at teste. S .itcheroo var en overraskelse på det tidspunkt, men i denne uge frigav de data, der viser, at deres nye vaccine ser ud til at forårsage færre bivirkninger end deres oprindelige valg. (Matthe)Herper / STAT)

En ‘hidtil uset’ indsats for at stoppe Coronavirus på plejehjem
Et lægemiddel designet til at stoppe coronavirusinfektioner testes på plejehjem. Farmaceutisk firma Eli Lilly sender forskere til plejehjem med bekræftede covid-19 tilfælde for at teste en monoklonal antistofinfusion. Monoklonale antistoffer er syntetiske antistoffer, der kan hjælpe med at bekæmpe infektion. I eksperimentet, der blev profileret af Ne.York Times, blev de udviklet fra antistoffer indsamlet fra en person i Seattle, der er kommet sig efter COVID-19. Teoretisk set kunne infusionen forhindre folk i at blive syge i en begrænset periode. Dette eksperiment er stadig i meget tidlige stadier. (Gina Kolata / The Ne)York Times)

Første covid-19-vaccineforsøg bevæger sig med et godt klip, men embedsmænd er stadig ” meget bekymrede”
Den gode nyhed? Moderna har allerede rekrutteret 8,374 mennesker til sin fase 3 kliniske forsøg-det er på vej til at ramme sit mål på 30,000 engang i September. Den dårlige nyhed? Kun 15 procent af rekrutterne er sorte eller latin,, rapporterer CNN. Det er en uoverensstemmelse, der kan holde vaccinen op, da begge grupper er blevet uforholdsmæssigt påvirket af pandemien – men ikke repræsenteres tilstrækkeligt i vaccineforsøgene. (Eli )abeth Cohen / CNN)

Hvordan man laver medicin til den næste pandemi
Mens vi har travlt med at søge efter stoffer til behandling af denne pandemi, tænker nogle forskere på måder at behandle den næste også. Tjek denne video, som kommer ind i den aktuelle tilstand af antiviral forskning. (Williamilliam Poor / The Verge)

Perspektiver
Langtransportører omdefinerer COVID-19
“Vi kan ikke bekæmpe det, vi ikke måler,” sagde Nisreen al .an, en professor i folkesundhed til Atlanterhavets Ed Yong. “Døden er ikke det eneste, der tæller. Vi må også tælle liv ændret.”

Yong har sporet oplevelsen af ‘langtransportører’ med COVID-19-mennesker, hvis symptomer vedvarer i flere måneder. Midt i usikkerhed, skepsis og svækkende symptomer har de bundet sammen for støtte. Yongs historie er et dybt dykke ind i deres oplevelser, men det slutter ikke der. Fredag mødtes en gruppe langtransportører med embedsmænd ved Verdenssundhedsorganisationen for at tale om, hvordan sygdommen har ændret deres liv. (Ed Yong/ Atlanterhavet)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *