Lufthansa kræver, at COVID-Test flyver uden maske – SamChui.com

Lufthansa har strammet sine ansigtsdækkende begrænsninger, stramningskriterier for undtagelser fra reglen. For dem, der har en medicinsk undtagelse, mund-til-mund vil ikke længere være gyldig.

Fra 1. September skal følgende leveres til Lufthansa, hvis du ikke kan bære en maske:
t
En underskrevet lægeerklæring, der angiver, at du har en tilstand, der betyder at bære en maske, er upraktisk eller upassende;
t
Et negativt resultat på en COVID-19-test, der skal udstedes inden for 48 timer efter rejsen
Disse regler vil gælde for alle Lufthansa-Gruppen flyselskaber, herunder SCHWEIZ, Eurowings, Austrian Airlines, SunExpress, Brussels Airlines, Edelweiss og Lufthansa.

Flyselskaberne i Lufthansa-gruppen introducerede allerede obligatoriske masker om bord på deres flyvninger i begyndelsen af maj. Denne regel gælder stadig for alle over 6 år uden en sygdom, der anser masker upassende.

Undtagelser fra denne regel var tidligere kun mulige med en medicinsk attest.

“Dette sikrer maksimal sikkerhed for de passagerer, der rejser med dem… De nye regler om obligatorisk brug af masker sikrer nu endnu bedre beskyttelse for alle passagerer,” Lufthansa
I modsætning til mange amerikanske flyselskaber, der har indført en tæppemaskeregel (herunder forbud mod dem, der ikke overholder det), forsøger Lufthansa at sikre, at inficerede passagerer ikke kan gå om bord uden en maske.

En kopi af Lufthansa – lægeattesten er tilgængelig her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *