Må ikke forsinke dental besøg under pandemi

zin 0

(HealthDay)-Besøg din tandlæge under coronavirus pandemi udgør en lille risiko, en ekspert siger.

Tandlæger har truffet foranstaltninger til at beskytte patienter, men nogle mennesker er stadig tilbageholdende med at få tandpleje, sagde Dr. Cecile Feldman, dekan for Rutgers University’s School of Dental Medicine i New Jersey.

Den amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse udstedt retningslinjer for genåbning i juni, den amerikanske Tandpleje Association tilskynder regelmæssige tandlægebesøg, og Verdenssundhedsorganisationen anbefaler fortsat rutinemæssig pleje undtagen i hot spots, hvor der er “intens, ukontrolleret samfund transmission,” Feldman bemærkede.

Det er afgørende for folk at fortsætte tandlægebesøg, tilføjer hun.

“Ubehandlet tandsygdom bliver kun værre. Og vi ved, at der er en sammenhæng mellem mundhygiejne og systemisk sundhed. For eksempel, dårlig parodontale sundhed er forbundet med hjertesygdomme, “Feldman sagde i en Rutgers pressemeddelelse.

Hun kender ikke nogen dokumenterede tilfælde af patienter, der er smittet med den nye coronavirus under et tandlægebesøg.

“Især i de sidste 35 år har tandlæger kendt vigtigheden af at bruge PPE [personlige værnemidler] og holde deres kontorer og dental instrumenter rene. I 1980’erne, før hiv / aids-krisen, tandlæger ikke bære handsker, masker, kirurgiske kjoler eller øjenbeskyttelse. Med COVID, når vi ved mere, vil vi være i stand til at afgøre, om de ekstra forholdsregler, vi tager, er nødvendige,” Feldman sagde.

Hun bemærkede, at i “overensstemmelse med American Dentistry Association retningslinjer, patienter på dental skole screenes for symptomer både aftenen før og dagen for en aftale. På tandlægeskolen kræver vi, at patienterne bærer ansigtsbeklædning, når de kommer ind i bygningen, og vores udbydere bærer kjoler, handsker, ansigtsskjolde, hoveddæksler, kirurgiske kjoler og N95 masker.”

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *