Snesevis af Coronavirus-sager spredt over mindst syv stater forbundet med Sturgis motorcykel-rally

Den årlige 10-dages motorcykel begyndte August. 7 og løb indtil Aug. 16. Frygten blandt mange sundhedseksperter, selv før starten af samlingen, var, at det ville blive en super-sprederbegivenhed. Fotos og videooptagelser fra rallyet afslørede, at relativt få deltagere havde masker eller andre former for ansigtsbeklædning. South Dakotas sundhedsafdeling meddelte i sidste uge, at enkeltpersoner kunne have været udsat for virussen i en tatoveringslokale, hvor en medarbejder testede positivt. Derudover blev tre barer i Sturgis (Knuckle Saloon, Broken Eger Saloon og One Eyed Jack ‘ s Saloon) besøgt af mindst en inficeret person. Ifølge CNN godkendte Sturgis byråd begivenheden i Juni på trods af en undersøgelse, der fandt ud af, at 60% af beboerne var imod det.

Afgørende Citat:
“Tusinder af mennesker deltog i denne begivenhed, og det er derfor meget sandsynligt, at vi vil se mere transmission. Det tager naturligvis et stykke tid for folk at udvikle symptomer og blive testet og for os at få disse resultater,” sagde Kris ehresmann.

Yderligere Læsning:
Mindst 22 Coronavirus-Tilfælde Knyttet Til Sturgis Motorcycle Rally Med Deltagelse Af Hundreder Af Tusinder (Forbes)

DOH siger, at 3 indbyggere uden for staten har COVID-19 efter rally; andre stater rapporterer flere sager (Rapid City Journal)

Minnesota links 7 flere COVID-19 sager til Sturgis (Star Tribune)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *